Free cookie consent management tool by TermsFeed fordítókereső.hu - Jelentkezés a szaknévsorba

Jelentkezés a szaknévsorba

(A regisztrációs űrlapra mutató link az oldal alján található, de ha tudni szeretné, hogy miért érdemes ebbe a szaknévsorba jelentkeznie, miben tér el ez a honlap a hasonló jellegű oldalaktól, akkor érdemes végigolvasnia ismertetőnket.)Miben ad Önnek többet ez a weblap, mint a többi hirdetési oldal?

Könnyebben és gyorsabban megtalálják vállalkozását.

Oldalunkon a látogatók rengeteg időt megspórolhatnak azzal, hogy szakmai keresőnkben egyszerre több szempont szerint is szűrhetnek, és a feltételeknek megfelelő vállalkozásoktól rögtön árajánlatot is kérhetnek, így vállalkozását gyorsabban megtalálják.

Bármelyik nap az első 10 között szerepelhet vállalkozása.

A regisztráció időpontja, a név kezdőbetűje vagy a honlapon ügyesen elhelyezett kulcsszavak nem számítanak. A találati lista sorrendjét naponta véletlenszerűen újrasorsoljuk, így fizetős csomag választása esetén vállalkozása bármelyik nap a lista első oldalára kerülhet.

Miért érdemes jelentkezni a szaknévsorba?

Magas látogatottságunknak köszönhetően sokan megtalálják vállalkozását.

Annak érdekében, hogy vállalkozását minél többen megtalálják, oldalunk számos tematikus linkgyűjteményben megtalálható, és folyamatosan hirdetjük az internetes keresőkben.

Ingyenes és fizetős megjelenési lehetőségek közül választhat.

Az ingyenes megjelenési lehetőség mellett fizetett csomagokat is kínálunk, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy azok biztosítsák a hirdetés megtérülését, és kisebb vállalkozások számára is megfizethetőek legyenek. Az ingyenes hirdetési lehetőségekről és a fizetős többletszolgáltatásokról ide kattintva olvashat.